TIP 9152 POLUŽNA STOLICA – ODGURIVANJE – POVLAČENJE – sprava za vanjski fitnes

Podijeli proizvod:

Upozorenje

Slike proizvoda na web stranici mogu se razlikovati od stvarnog izgleda proizvoda.

Polužna stolica – odgurivanje – povlačenje

Proizvod pripada kategoriji sprava za rekreaciju i vježbanje na otvorenim prostorima.
Oprema za osobe iznad 14 godina starosti ili sa ukupnom visinom većom od 1400 mm.
Sprava je izrađena od čeličnih cijevi, profila i limova spojenih zavarivanjem i vijčanom vezom u funkcionalnu cjelinu, temeljena sidrenim vijcima na čvrstu podlogu.
Proizvod je zaštićen sa dva sloja plastifikacije – antikorozivnim temeljnim slojem i završnim dekorativnim slojem u boji prema RAL karti. Noseći stupovi su u četverostrukoj izvedbi.

ODGURIVANJE:

Funkcije:
Razvijanje mišića u gornjim udovima, prsima, ramenima i leđima. Poboljšanje fleksibilnosti i agilnost ramena te zglobova lakata. Dobar za uklanjanje teškoća pri savijanju i mišićne atrofije.

Upute:
Sjesti na sjedalicu leđima naslonjenima uz naslon, te noge položiti na gazišta. Čvrsto uhvatiti obje ručke te ih polako odgurivati od sebe, zadržati se kratko u tom položaju te se polagano vratiti u prvobitni položaj.

POVLAČENJE:

Funkcije:
Jačanje mišića gornjih udova, ramena i leđa. Poboljšanje fleksibilnosti, agilnosti i koordinacije ramena i zglobova lakata. Dobar za uklanjanje smetnji zglobova.

Upute:
Sjesti na sjedalicu leđima naslonjenima uz naslon, te noge položiti na gazišta. Čvrsto uhvatiti obje ručke te ih polako vući prema sebi, zadržati se kratko u tom položaju te se polagano vratiti u prvobitni položaj.

Upozorenje:
Za dva korisnika. Ne silaziti sa sprave dok nije u krajnjem položaju.

Tip vježbe:
Vježba snage.

Masa: 150 kg
Sigurnosna zona: 5500 x 3900 mm
Montaža: na pripremljenu betonsku podlogu ili temelj
Dimenzije (DxŠxV): 2075 x 900 x 2100 mm