TIP 9100 Mini fitness set

Pri izradi ovog proizvoda nisu korištene kemikalije niti postupci koji bi mogli naškoditi okolišu.

Ovaj proizvod je u potpunosti reciklirajući.

Podijeli proizvod:

Upozorenje

Slike proizvoda na web stranici mogu se razlikovati od stvarnog izgleda proizvoda.

Proizvod pripada kategoriji sprava za rekreaciju i vježbanje na otvorenim prostorima.
Oprema za osobe iznad 14 godina starosti ili sa ukupnom visinom većom od 1400 mm.
Sprava je izrađena od čeličnih cijevi, profila i limova spojenih zavarivanjem i vijčanom vezom u funkcionalnu cjelinu, temeljena sidrenim vijcima na čvrstu podlogu. Proizvod je zaštićen sa dva sloja plastifikacije – antikorozivnim temeljnim slojem i završnim dekorativnim slojem u boji prema RAL karti.
Noseći stupovi su u dvostrukoj izvedbi.

ROTIRAJUĆA STAJALICA

Funkcije:
Poboljšanje mišićne snage u struku i trbuhu ,te fleksibilnosti i agilnost struka. Idealno za uklanjanje problema pri funkcionalnom poremećaju struka, umora lumbalnih mišićna te fizičkog umora. Trošenje masnoća struka i trbuha, pomaže pri oblikovanju lijepe figure.

Upute:
Držite rukohvat s obje ruke (razmak između ruku isti kao i udaljenost između ramena), stati na okretni disk, nagnuti gornji dio tijela prema naprijed i lagano uviti donji dio tijela smjeru kazaljke na satu i suprotno.

VRATILO

Funkcije:
Razvijanje snage i fleksibilnosti gornjih udova i mišića u ramenima, prsima, trbuhu te leđima. Poboljšanje stabilnosti zglobova gornjih ekstremiteta. Dobro za uklanjanje funkcionalnih smetnji zglobova ramena, laktova i zapešća.

Upute:
Sa obadvije ruke uhvatiti čvrsto vratilo te dizati i spuštati tijelo, ili se lagano njihati.

ELIPTIČNA HODALICA

Funkcije:
Jačanje srca i plućnih funkcija, razvijanje snage mišića u donjim ekstremitetima te struku. Poboljšanje fleksibilnosti, koordinacije i stabilnosti donjih ekstremiteta. Dobar za uklanjanje umora lumbalnih mišića, bolova u kukovima, funkcionalnih smetnji u zglobovima donjih ekstremiteta te mišićne atrofije.

Upute:
Držite ručke s obje ruke, stati na platforme. Pomicati ručke s rukama naprijed i nazad, istovremeno s nogama pomicati platforme.

Upozorenje:
Za tri korisnika.

Tip vježbe:
Kardiovaskularna i vježba snage i istezanja.

Montaža: samostojeće
Sigurnosna zona: 5500 x 4500 mm
Dimenzije (DxŠxV): 2350 x 1120 x 2220 mm
Masa: 130 kg