MultiSit

Reklamni prostor.

Podijeli proizvod:

Upozorenje

Slike proizvoda na web stranici mogu se razlikovati od stvarnog izgleda proizvoda.

MultiSit

 

IZVEDBA

MultiSit je vrlo jednostavno, izdržljivo i učinkovito javno sjedalo koje omogućuje zaradu prilikom oglašavanja.

Njegove tri osnovne funkcije – sjedenje, ograđivanje, oglašavanje.


Sjedenje

Elegantan, bez potrebe održavanja i sa učinkovitim rasporedom sjedenja za javne i poslovne površine. Izrađen je za kratko vrijeme sjedenja i sigurno korištenje. Naglasak je osobito na održavanju ulice i okolnim područjima čistim i elegantnim, također stvara dodatnu, dugotrajnu infrastrukturu.

Ograđivanje

Postavljen u niz, MultiSit služi kao učinkovita i ograde koja prenosi poruku, lako usmjeravajući pješački promet do određene lokacije. Prikladan za mjesta koja su prethodno u nemogućnosti ponuditi sjedenje zbog nedostatka prostora. Mogućnost korištenja za osvjetljavanje područja od interesa noću i također kao vidljivi pokazatelj staze i prepreke.

Oglašavanje / Obavijesti

MultiSit nudi novu reklamnu površinu s elegantnim i kreativni finišom. Jedinstven pristup oglašavanju slika potiče s kreativnim pozicioniranjem sjedala. MultiSit-ova inovativna i suvremeno dizajnirana površina za oglašavanje je vremenski zaštićena i ne skuplja otpad.

sjedalo se može preklopiti na obje strane, s mogućnošću da se zaključa samo na jednu stranu prema zahtjevima prostora i oglašavanja.

 

150kg nosivost

Ispitano za sigurnost djece, TÜV certifikatom.

 

Okretni Zglob

Materijali koji se koriste za MultiSit pokazali su se neporaženim u svim vremenskim uvjetima i otpornim na prirodne štete bez održavanja. Oni nude zaštitu od korozije i trajnost. Jaki rotacijski zglobovi su izrađeni od lijevanog aluminija AISiMg7.

 

Materijali MultiSit-a

Cijevi i profili okvira

Crni čelik pocinčan s teksturiranom plastifikacijom pokazao se MultiSit materijalom izbora sa učinkovitom trajnošću. RAL izbor boja preoblikuje MultiSit površine prema vašim specifikacijama. (visoke kvalitete od nehrđajućeg čelika, se može se koristiti kao skuplja alternativa crnom čeliku)

Sjedeće Područje

Ispunjen s prozirnim polikarbonatnim stranicama koji je otporan na toplinu i udarce. Unutrašnjost reklame je formirana robusnom jezgrom Porocell zalijepljenom na aluminijske limove.

RAL izbor boja

Službeni RAL sustav boja sa mnogo izbora se koristi za definiranje standardne boje za boje i premaza.

Iako Anti-Graffiti Sustav premaza je testiran za MultiSit kao dodatna značajka zaštite, svakodnevna iskustva pokazala da nema potrebe za dodatnim troškovima.

Dostupne boje
Mi smo u stanju proizvesti Multisit u bilo kojem od RAL bojama prema potrebama kupaca.

Dimenzije (DxŠxV): 581-2317 x 1000 mm
Montaža: na pripremljenu betonsku podlogu ili temelj
Oglasni prostor: 420 x 594 mm